Hej Guys! ett lite annourlunda inlägg idag, jag har nämligen gjort något värt att rapportera om! Jag är lika chockad som ni, jag lovar! 
I lördags åkte jag i alla fall med Felicia och en tjej som heter Aria tillsammans med en underbart fin tjej som heter Liv hem till Livs klasskompis för att chilla lite och spela lite musik och hänga helt enkelt! Vi satt helt enkelt i nästan fyra timmar och spelade musik och snackade, och åh det var fint! 
Jag försökte ta en del bilder, och där lyckades jag (med 120 bilder på fyra timmar), men kvalitén på bilderna är väll lite mer tveksamma om man ska säga så, hahah! 
Aja här är de bästa, liv är med på alla för det liksom blev så! 
Livisen
Liv och Marcus (och Felicias finger eller fot om jag inte minns fel..) 
Marcus och Leo, åh vad duktiga dom var! Leo hade skrivit så många egna underbara låtar! 
Och sen lite Liv och Finisen! 
 
 
 
ÅHH efter Marcus och Musiken och allt så blev vi alla lite trötta, och med det menar jag att jag, Felicia och Aria blev det, dom andra åkte vidare, och jag orkade inte åka hem så mitt äventyr fortsatte ända till Hässelby och hem till Felicias underbara rum! När vi kom hem gjorde vi det vi brukar göra, vi åt midnattsfrukost (jag åt yogurt och flingor, och Felicia drack te och åt en macka) och somnade till Vänner! 
Även till frukost gjorde vi som vi brukar, PANNKAKOR!!! Dagen till ära blev det den amerikanska sorten! Felicias pojkvän kom också över för frukost (eller kanske lunch för honom för klockan var ett) och vi hade en liten tävling i random kunskap för att tävla om Felicias hjärta (jag vann, ledsen Mathias, men det är sanningen). 
Här har vi lite bilder ifrån frukosten i alla fall! 
Well isn't that just the prettyest thing!?
Mathias valde att använda mitt kamerafodral som hatt, och såg rätt dum ut! 
Men sen skärpte han sig och kramades lite med denna skönhet istället! 
 
Puss!